Η εταιρία

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ

Στον διαδικτυακό μας τόπο θα μπορέσετε να δείτε ένα μέρος από τις κατασκευές μας. Εδώ θα βρείτε αρχιτεκτονικά σχεδιασμένες κατασκευές, ειδικές κατασκευές, που δημιουργούνται με κριτήριο τις ανάγκες σας συνδυασμένες με την υψηλή ποιότητα. Είναι ειλικρινά μεγάλη μας χαρά να ομορφαίνουν τον χώρο που ζείτε, εργάζεστε η διασκεδάζετε. Γιατί το ΙΝΟΧ είναι design.

Εκεί λοιπόν είμαστε κι εμείς:  Όπου χρειάζεται INOX..

Τα προϊόντα μας

Η εταιρεία  inox technics με την πολυετή εμπειρία και το εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτει, θέλοντας να καλύψει κάθε σας ανάγκη που αφορά την διακόσμηση, την πρακτικότητα, και την αντοχή των κατασκευών σας στον χρόνο, αναλαμβάνει να σας προτείνει τις καλύτερες λύσεις που αφορούν το κατάστημα και την οικία σας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μελέτη,σχεδίαση,κατασκευή και τοποθέτηση των προϊόντων μας σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Διαθέτουμε τον πιο εξελιγμένο τεχνολογικό εξοπλισμό, και οι καινοτόμες προτάσεις μας θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

Ανακαινίσεις και εξοπλισμοί καταστημάτων (πάγκοι, συστήματα κρέμασης κ.α.) στέγαστρα, σκάλες, κάγκελα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, επενδύσεις, χειρολισθήρες, πόμολα, πόρτες, κασώματα (τζαμαρίες), ανοξείδωτη επίπλωση. Επίσης ειδικές αρχιτεκτονικές, διακοσμητικές κατασκευές και επινοήσεις σας.

inox3Η εταιρία inox technics ιδρύθηκε το 2001 με δραστηριότητα την επεξεργασία του ανοξείδωτου χάλυβα. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας ανοξείδωτες κατασκευές. Η επιτυχιμένη εξέλιξή μας βασίζεται στη σωστή οργάνωση και την πλήρη γνώση του αντικειμένου και τη συνέπειά μας στους χρόνους παράδοσης. Με την εμπειρία που διαθέτουμε, είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε λύσεις κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών εφαρμογών ειδικά προσαρμοσμένες στο δικό σας χώρο